top of page
oo.png

You Are

HumanAid

Τρέχοντα

Τρέχοντα
P6216954 (1).JPG

Ψυχολογική Υποστήριξη

Καταρτισμένοι ψυχολόγοι και ψυχοθεραπευτές ένωσαν τις δυνάμεις τους κάτω από την ομπρέλα της HumanAid με σκοπό να προσφέρουν ψυχολογική και συμβουλευτική στήριξη σε άτομα που επλήγησαν από την κρίση και αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης.

 

Στέγαση ευπαθών ομάδων

Εξασφάλιση κτηρίων και επιπλωμένων διαμερισμάτων για στέγαση και φιλοξενία ευπαθών κοινωνικών ομάδων 

img_8846-img_8848.jpg
22.JPG

Επαγγελματική κατάρτιση 

Η HumanAid προσφέρει τη δυνατότητα σε άτομα ευπαθών ομάδων, να αναζητήσουν μια μελλοντική εργασία, μέσω της δωρεάν εκπαίδευσης στα ΙΕΚ τα οποία συνεργάζονται με τον οργανισμό.

Εκπαίδευση προσφύγων και μεταναστών

Η HumanAid προσφέρει τη δυνατότητα εκμάθησης της Ελληνικής γλώσσας, ιστορίας και πολιτισμού μέσω υπεύθυνων του οργανισμού, αποσκοπώντας στην εξάπλωση της Ελληνικής κουλτούρας

29.jpg
17.JPG

Προσφορά άμεσης ανθρωπιστικής βοήθειας σε τρόφιμα και φάρμακα 

Την ίδια στιγμή, ολοένα και περισσότερο στηρίζουμε  τις  ευπαθές  κοινωνικές  ομάδες , που επιβαρύνθηκαν σημαντικά από την οικονομική κρίση τα προηγούμενα χρόνια σε όλη την ελληνική επικράτεια μέσω δικτύου εθελοντών μας

Προώθηση της αλληλοκατανόησης και την  καταπολέμηση του ρατσισμού

th.jpeg
P6216948.JPG

Πληροφόρηση κοινής γνώμης για τον εθελοντισμό.

Learn to Read

Πρόληψη, διάγνωση, θεραπεία και αποκατάσταση παιδιών και εφήβων με Μαθησιακές Δυσκολίες

Εξασφάλιση χωρών φιλοξενίας και εργασίας στελεχών πανεπιστημιακών ιδρυμάτων και διεθνών οργανισμών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό

img_9581-img_9583.jpg
Business Meeting
Προηγούμενα

Προηγούμενα

 • Προσφορά άμεσης ανθρωπιστικής βοήθειας σε τρόφιμα και φάρμακα σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες σε όλη την ελληνική επικράτεια μέσω δικτύου εθελοντών μας και μέσω κοινωνικών παντοπωλείων των δήμων (Δήμος Αθηναίων, Γαλατσίου, Νέας Φιλαδέλφειας, Περιστερίου, και νομού Αιτωλοακαρνανίας, και συγκεκριμένα στους Δήμους Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου, Ναυπάκτου, κ.α.).

 • Προσφορά και μεταφορά τροφίμων και φαρμάκων στις δομές προσφύγων και μεταναστών, σε συνεργασία με την οργάνωση Παμπειραϊκή Πρωτοβουλία Υποστήριξης Προσφύγων & Μεταναστών.

 • Προσφορά άμεσης ανθρωπιστικής βοήθειας στην Παλαιστίνη με ιδιαίτερη έμφαση στα παιδιά, στις γυναίκες και στους ασθενείς με καρδιολογικά προβλήματα  σε συνεργασία με το  ινστιτούτο Αλληλεγγύης (ΔΙΑ).

 • Ενδυνάμωση των σχέσεων της Ελλάδας με τη Δημοκρατία της Ουγκάντα μέσα από την προσφορά άμεσης ανθρωπιστικής βοήθειας σε παιδιά και αρρώστους με AIDS σε συνεργασία με το  ινστιτούτο Αλληλεγγύης (ΔΙΑ).

 • Ανακατασκευή 4 σχολείων στην περιοχή Ampara της SriLanka που επλήγη από το τσουνάμι σε συνεργασία με την Ανθρωπιστική και Ευρωπολιτιστική Ανάπτυξη και Συνεργασία (HEDA)

 • Ανακατασκευή  Κέντρου  Επαγγελματικής Κατάρτισης  και   Οικιών Απόρων Μαθητών  στη SriLanka που επλήγησαν από το τσουνάμι σε συνεργασία με την Ανθρωπιστική και Ευρωπολιτιστική Ανάπτυξη και Συνεργασία (HEDA)

 • Ανακατασκευή κτιρίου και εγκατάσταση του απαραίτητου εξοπλισμού για τη λειτουργία Ιατρικού Κέντρου και ίδρυση μονάδας φροντίδας Τρίτης Ηλικίας - Ν. Αλβανία.

 • Αγορά εξοπλισμού σε Η/Υ και μηχανές γραφείου και παράδοση στον Δήμο της  Δρόπολης του νομού Αργυροκάστρου για την μηχανοργάνωση και την αποτελεσματικότερη λειτουργία του Δήμου.

 • Ανθρωπιστική βοήθεια σε τρόφιμα, φάρμακα και ρουχισμό στα ορφανά παιδιά του ορφανοτροφείου των Αγίων Σαράντα και Αργυροκάστρου – Αλβανία

 • Πολιτιστικό φεστιβάλ μεγάλης συναυλίας  με την  γνωστή τραγουδίστρια  Γλυκερία  στο Αργυρόκαστρο Αλβανίας.

 • Εκδήλωση αγάπης και προσφοράς όπου μοιράστηκαν πλούσια δώρα στα παιδιά οικογενειών της περιφέρειας Αττικής σε συνεργασία με τον Οργανισμό Νεολαίας και άθλησης του Δήμου Αθηναίων

 • Συναυλία αγάπης στο χριστουγεννιάτικο πάρκο Santa Claus Kingdom στο MEC Παιανίας  με την  γνωστή τραγουδίστρια, Ελευθερία Ελευθερίου όπου παιδιά ευπαθών κοινωνικών  ομάδων ( Από την ομοσπονδία «Μαζί για το παιδί»,  Χατζηκυριάκειο  Ίδρυμα, Παιδικά Χωριά SOS, Οργάνωση «Θεόφιλος» κ.λ.π) διασκέδασαν  μέσα από ποικίλες δραστηριότητες όπως παγοδρόμιο, πίστα ski, carousel, τραινάκι, ποδήλατα, facepainting, τραμπολίνο, γιγάντια φουσκωτά. Επίσης μοιράστηκαν πλούσια δώρα και γεύματα.

 • Εκδήλωση αγάπης όπου μοιράστηκαν δώρα σε παιδιά οικογενειών που δυσπραγούν από το νομό Αττικής  σε συνεργασία με τον όμιλο Γερμανό.

 • Εκστρατεία στην Ελλάδα σε συνεργασία με την UNIFEM  «Πείτε ΟΧΙ στην βία κατά των γυναικών»

 • Στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων με τρόφιμα και με φάρμακα σε συνεργασία με τον Π.Α.Ε. Πανιώνιος.

 • Συνεργασία με το ΙΕΚ Δομή για δωρεάν επαγγελματική κατάρτιση σε νέα παιδιά άπορων οικογενειών.

 • Άμεση προσφορά και ουσιαστική συνδρομή , στη συγκέντρωση   ανθρωπιστικής βοήθειας για τούς πληγέντες από το φονικό κυκλώνα Nargis στη Μυανμάρ/Βιρμανία.

 • Δημιουργία εργαστηρίου νέων τεχνολογιών- Παιδαγωγική σχολή Αργυροκάστρου για την  αναβάθμιση του επίπεδου εκμάθησης της Ελληνικής, της Αγγλικής και της Γαλλικής γλώσσας, μέσω της εκπαίδευσης των υποψηφίων δασκάλων με τη χρήση νέων τεχνολογιών και εξατομικευμένων εκπαιδευτικών εργαλείων.

 • Προσφορά άμεσης ανθρωπιστικής βοήθειας στην Παλαιστίνη- Λωρίδα της Γάζας για την καταπολέμηση της ακραίας φτώχειας των παιδιών και στην ανακούφιση από τον ανθρώπινο πόνο.

 • Ευαισθητοποίηση της Ελληνικής κοινής γνώμης και ενθάρρυνση δράσεων αλληλεγγύης. Ενίσχυση του ρόλου της Ελλάδας σε προγράμματα αναπτυξιακής βοήθειας που αποτελεί προτεραιότητα για την Ε.Ε. και τον Ο.Η.Ε.

 • Ηλεκτρονική αναβάθμιση του Πανεπιστημίου των Τιράνων στην Αλβανία, για την ποιοτική αναβάθμιση της παρεχόμενης γνώσης μέσω της βελτίωσης των διοικητικών διδακτικών και ερευνητικών λειτουργιών του Πανεπιστημίου. Προώθηση της έρευνας και τεχνολογίας στον τομέα των γεωλογικών επιστημών. Ενδυνάμωση των σχέσεων Ελλάδας- Αλβανίας και προώθηση της συνεργασίας στον τομέα της έρευνας και τεχνολογίας.

 • Συμβουλευτική και οικονομική στήριξη, για την βελτίωση των ικανοτήτων και δεξιοτήτων των ευπαθών κοινωνικών ομάδων της περιφέρειας Αττικής, μέσω της ενημέρωσης και της επαγγελματικής κατάρτισης

bottom of page